GRATIS UNDERVISNINGSPAKET SKRÄCKENS TIDSÅLDER

Utbildningspaketet för Skräckens tidsålder är kostnadsfritt för historiker, professorer och människorättsaktivister som ger föreläsningar och gruppundervisning, för skolundervisning eller universitetsklasser eller köra utbildande samhällsprogram.

Utbildningspaketet omfattar:

  • Utbildarhandledningen för Skräckens tidsålder innehåller alla resurser som behövs för att leverera en fullständig seminarieagenda baserad på dokumentären Skräckens tidsålder: Psykiatrins terrorvälde.
  • Skräckens tidsålder: Psykiatrins terrorvälde på dvd (1:48 min) Denna chockerande dokumentärfilm sätter fokus på psykiatrins illgärning av det yttersta i fråga omänskliga grymheter före, under och efter förintelsen – och de avskyvärda metoder som fortsätter i dag. Experter och offer berättar den sanna historien om psykiatrin från dess tidigaste början till idag, och avslöjar hur dess tillit till brutalitet och tvång är oförändrad och okontrollerad.
  • En uppsättning av 24 medföljande Skräckens tidsålder: Psykiatrins terrorvälde-häften för seminariedeltagarna att läsa och ge vidare till andra.

Vi kan förse dig med dessa material gratis tack vare generösa donationer av KMR:s bidragsgivare. I gengäld ber vi dig att du informerar KMR om resultaten från användningen av informationen. Studerandes/deltagares synpunkter, vittnesmål och uttalanden från kollegor eller yrkesverksamma som gynnades av att känna till dessa fakta välkomnas alla av KMR.

Om du inte leder klasser eller seminarier, om du önskar att öka allmänhetens medvetenhet om psykisk hälsa och frågorna om övergrepp, uppmuntrar vi dig att beställa vårt kostnadsfria DVD- och informationspaket.

BESTÄLL ETT GRATIS
UNDERVISNINGSSPAKET
-