KMR firade sitt 50-årsjubileum i stor stil genom att titta tillbaka på en historia av att skydda mänskliga rättigheter och hylla sina vapenbröder med sitt Human Rights Award.

läs vidare >>
Sedan KMR grundades 1969 har den arbetat med frihetskämpar, modiga advokater, hängivna lagstiftare med flera, som i sin tur uttryckte sitt stöd under KMR:s 50-årsjubileum.

läs vidare >>
För att ge en känsla av arbetet KMR gör tittar vi på några av KMR:s många prestationer under dess första 50 år.

läs vidare >>
KMR har kontaktat Förenta nationerna för att stoppa psykiatriska tvångsmetoder.

läs vidare >>
Det som började som ett enstaka fall där barnavårdsnämnden olagligen tog ett barn ifrån dess mamma blir ett intensivt korståg för föräldrars rättigheter som utkämpas av en brottmålsadvokat.

läs vidare >>
KMR presenterar utställningen Psykiatri: Dödens industri för att informera mexikanska medborgare.

läs vidare >>
Pastor Fred Shaw gick samman med NAACP för att få resolutioner godkända i syfte att skydda afroamerikaner mot psykiatriska övergrepp och elektrokonvulsiv terapi.

läs vidare >>
KMR UK hävdar att Royal College of Psychiatrists internationella kongress prackar på allmänheten skräpvetenskap, vilket utsätter Storbritanniens barn för en allvarlig risk.

läs vidare >>
Efter en ökad användning av psykiatriska droger når KMR Australien 14 procent av landets befolkning med en dokumentär som ger kalla fakta.

läs vidare >>
KMR Frankrike gav en konferens som hölls av europeiska psykiatrikerförbundet ett varmt välkomnande.

läs vidare >>
En KMR-vandringsutställning som invigdes i Vancouvers Downtown Eastside inleder ett korståg för att rädda Kanadas indianbefolkning från psykövergreppens framfart.

läs vidare >>
KMR gör sin röst hörd i protest mot elektrokonvulsiv terapi, en psykiatrisk ”behandling” som aldrig har gett prov på att vara säker eller effektiv. Idag används det på barn i åldern fem år och yngre i namn av ”hjälp”, och KMR säger: ”Stoppa övergreppen!”

läs vidare >>
NEDLADDNINGAR