KMR ÖPPNAR ÖGON I NEVADA FÖR PSYKIATRISKA ÖVERGREPP

KMR gav viktig information om mentalvård till Nevada-lagstiftarna och deras medarbetare genom att ta sin vandringsutställning om psykiatrin till den lagstiftande församlingen.
KMR gav viktig information om mentalvård till Nevada-lagstiftarna och deras medarbetare genom att ta sin vandringsutställning om psykiatrin till den lagstiftande församlingen.
KMR gav viktig information om mentalvård till Nevada-lagstiftarna och deras medarbetare genom att ta sin vandringsutställning om psykiatrin till den lagstiftande församlingen.
En utställning i den lagstiftande församlingen riktar sanningens ljus mot skadliga psykiatriska metoder.

Nevadas lagstiftare har många frågor att tackla när de varje år begrundar hundratals lagförslag för ja eller nej-röster. I år fanns det lagförslag om att tillåta större frihet för kuratorer och psykologer att leverera fler mentalvårds- och beteendehälsovårdstjänster till skolelever.

Men lagförslagen tar inte hänsyn till våldet som har visat sig komma av många psykiatriska droger som ofta skrivs ut som en del av dessa hälsovårdstjänster. Våld som hela tiden verkar öka i skolor löper parallellt med ökningen av mentalvårds- och beteendehälsovårdstjänster i skolor.

Och med tanke på att Stephen Paddock, Las Vegas-skytten som dödade 58 människor 2017, tog Valium finns det en god anledning att slå larm i Nevada.

Ett annat område som man i första hand oroar sig över när det gäller att minska våldet och självmord är elektrokonvulsiv terapi (ECT), vilket kan leda till rädsla, ångest och förvirring samt hallucinationer, bland andra ”biverkningar”.

För att öka medvetenheten om dessa frågor och andra inom mentalvården tog KMR sin vandringsutställning Psykiatri: Dödens industri direkt till Nevadas lagstiftande församling i Carson City under lagstiftande församlingens 80:e session.

Passande nog närvarade tre Nevada-lagstiftare för att inviga utställningen, och under de två dagar som utställningen visades gjorde 150 lagstiftare samt deras medarbetare och lobbyister ett besök och såg sanningen om skadan som gjorts under sken av ”hjälp”.


VI VILL verkligen ATT DU HÖR AV DIG

De som har besökt KMR:s vandringsutställningar världen över berättar om sina personliga berättelser, tragedier och insikter.

REGERINGSARBETARE, ARIZONA, USA

”Jag behövde information eftersom mina barns läkare vill att de tar psykofarmaka för ADHD. Jag letar efter en naturlig riktning. Jag är tacksam för er utställning som bekräftade vad jag tyckte om psykofarmaka.”

REKTOR, JAPAN

”Så många barn stämplas med utvecklingsstörningar och drogas med psykiatriska droger. Sådana barn kan förbättras med lämplig vård och omgivning. Vi måste rädda barn från psykiatriska droger.”

ÖVERLEVANDE FRÅN FÖRINTELSEN OCH ORDFÖRANDEN I FÖRBUNDET AV JUDISKA KVINNOR I DRESDEN I TYSKLAND

”Inte förrän alldeles nyligen hade jag satt min familjs tragiska öde i samband med det som visades i utställningen. Det doldes i östra och västra Tyskland att nazisternas dödsmaskineri hade sina rötter i psykiatrisk arvsforskning och att detta tillhandahöll det pseudovetenskapliga resonemanget för utrotningen av ett så kallat ’liv inte värt att leva’.”

SJUKSKÖTERSKA, BERLINS CHARITÉSJUKHUS, TYSKLAND

”Samvetslösa psykiatriker skickade mitt barn till hans död. Min son var traumatiserad efter brutal misshandel och sökte hjälp på en anstalt. Han var bara på det psykiatriska sjukhuset i 22 timmar, men det förstörde hans liv. Han gick dit frivilligt, men spändes fast i 9,5 timmar och proppades med psykofarmaka mot sin vilja. Jag insisterade på att han genast skulle släppas, men han tog fortfarande tung psykofarmaka, och medan han var i detta tillstånd gick han på promenad utomhus och på något sätt hamnade han på spåret och blev påkörd av ett regionalt höghastighetståg. Han dog efter tvångsbehandling på det psykiatriska sjukhuset. Tyvärr fick jag själv uppleva det KMR avslöjar – psykiatri: död istället för hjälp.”


FAKTA

VI TITTAR TILLBAKA PÅ ÅRET

Förra året medförde expansion och större räckvidd för KMR:s budskap. Här är siffrorna:

502 022

HÄFTEN

som delades ut och avslöjade sanningen bakom övergreppen inom mentalvården

118

LÄNDER

där beställningar gjordes för KMR-material

157

MILJONER

nåddes genom media som avslöjade den sanna källan till övergrepp inom mentalvården

20 920

MÄNNISKOR

besökte KMR-museet ”Psykiatri: Dödens industri” i Hollywood i Kalifornien i år

1 853

EVENEMANG

mot psykiatriska övergrepp hölls för att ge en röst åt de röstlösaSTOPPA PSYKIATRISKA ÖVERGREPP

Som en ideell övervakare av mentalvården stöds KMR av medlemskap och donationer som gör det möjligt att utföra uppdraget att få slut på psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och rensa upp inom mentalvården. Du kan bli en del av världens största rörelse som får till stånd förändring inom mentalvården genom att gå med i gruppen som har bidragit till att mer än 180 lagar godkänts som skyddar medborgare från övergrepp i psykiska hälsans namn.

NEDLADDNINGAR