UTBILDARPAKETET DIAGNOSTIC & STATISTICAL MANUAL: PSYKIATRINS DÖDLIGASTE BEDRÄGERI

DSM: Utbildarpaketet Psykiatrins dödligaste bedrägeri är kostnadsfritt för lärare eller seminarieledare, inkluderat yrkesverksamma inom det medicinska området, som ger föreläsningar och gruppundervisning, skolundervisning eller för universitetsklasser, för att köra utbildande samhällsprogram, eller för att hålla medicinsk vidareutbildning (CME) i seminarier eller klasser. Utbildningspaketet omfattar:

  • DSM:Utbildarhandledningen innehåller alla resurser man behöver för att hålla ett fullständigt seminarium baserat på dokumentären.
  • Dokumentärfilmen Diagnostic & Statistical Manual: Psykiatrins dödligaste bedrägeri på DVD (1:18 min) Med hjälp av Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM), kan psykiatriker genomdriva neddrogning, separera barn från sina föräldrar och beröva individer deras frihet genom att remittera dem till psykiatriska institutioner. Ändå är DSM inte ett verktyg för helande, utan en utarbetad pseudovetenskaplig bluff som fungerar som motor för en 330 miljarder dollars psykiatrisk industri. Från myten om hjärnans kemi, till psykiatrikers medgivande att de inte kan definiera vad de menar med ”mental störning”, till det faktum att nya ”störningar” kommer in i manualen, inte genom vetenskap utan genom majoritetsbeslut, så presenterar denna dokumentär den chockerande sanningen.
  • En uppsättning av 24 medföljande Diagnostic & Statistical Manual: Psykiatrins dödligaste bedrägeri-häften för seminariedeltagarna att läsa och och ge vidare till andra.

Vi kan förse dig med dessa material gratis tack vare generösa donationer av KMR:s bidragsgivare. I gengäld ber vi dig att du informerar KMR om resultaten från användningen av informationen. Studerandes/deltagares synpunkter, vittnesmål och uttalanden från kollegor eller yrkesverksamma som gynnades av att känna till dessa fakta välkomnas alla av KMR.

Om du inte leder klasser eller seminarier, om du önskar att öka allmänhetens medvetenhet om psykisk hälsa och frågorna om övergrepp, uppmuntrar vi dig att beställa vårt kostnadsfria DVD- och informationspaket.

BESTÄLL ETT GRATIS
UNDERVISNINGSSPAKET

Fyll i formuläret nedan och få ett paket GRATIS.

-