De dolda männen bakom Förintelsen avslöjas

Evenemang som hölls i Tyskland under Förintelsens minnesdag inkluderade de i München (ovan), Stuttgart (överst till höger) och Hamburg (längst ner till höger).
För att skydda framtida generationer från att gå i samma fälla höll KMR-avdelningar evenemang på Förintelsens minnesdag för att avslöja den verkliga källan till många av Förintelsen ohyggligheter.

Varje år på Förintelsens minnesdag hedrar vi minnet av Förintelsens offer. I 17 länder höll KMR-avdelningar evenemang som belyste ett centralt dolt inflytande bakom Förintelsen som man sällan talar om. Den felande länken: tyska psykiatriker.

Så tidigt som 1920 föreslog psykiatriker dödandet av patienter. När Adolf Hitler kom till makten öppnades slussportarna för ofrivillig eugenisk sterilisering och eutanasiprogram. Sex psykiatriska center använde sig av medicinsk personal, gaskammare maskerade som duschar och masskremering av lik. Mer än 60 år efter rättegångarna i Nürnberg utfärdade dr Frank Schneider, ordförande för tyska psykiatrikersällskapet, en offentlig ursäkt för psykiatrins skapande av den ideologi som blev nazisternas eutanasi, och deras roll i urvalet av dem som skulle mördas och för att själva ha mördat andra.

Scientology Kyrkan, medgrundare av KMR, visade Skräckens tidsålder: Psykiatrins terrorvälde, en ny dokumentär som blottlägger psykiatrins historia – från Nazityskland till modern tid. I Bryssel i Belgien talade Przemyslaw Jurkiewicz, intendent vid museet över nazisternas koncentrationsläger Fort VII i Polen, om förekomsten av gaskammare redan innan andra världskriget och testerna som utfördes på polska psykiatriska sjukhus där hundratals dödades.

Dagens israeliska psykiatriker är barnbarnsbarn till nazieugeniker och använder samma metoder som de använde för så länge sedan.

I Tel Aviv talade advokaten Raz Misgav. Han försvarar barn som fastnat i socialtjänstsystemet, vilket ofta leder till att de hamnar på psykiatriska anstalter. Han beskrev hur dagens israeliska psykiatriker är barnbarnsbarn till nazieugeniker och att de använder samma metoder som de använde för så länge sedan.

I Tyskland höll KMR-avdelningar evenemang i Berlin, Frankfurt, Hamburg, Stuttgart och München, med vakor för Förintelsens offer och utställningar med titeln ”Männen bakom Hitler” och ”Rashygien och Förintelsen” som placerades på en livligt trafikerad gata. Alla dessa evenemang avslöjade den sanna källan till dödliga policyer och handlingar bakom Förintelsen, så att sådana brott aldrig inträffar igen.


FAKTA

PSYKOTROPA ”BIVERKNINGAR”

Vissa psykotropa ämnen har ”biverkningar” som inkluderar självmord och mord.

117 %

ÖKNING

av utskrivningen av psykofarmaka i USA mellan 1999 och 2013

24 %

ÖKNING

av antalet självmord i USA från 1999 till 2014 – en slump?

41

MILJONER AMERIKANER

tar antidepressiva medel

65

VÅLDS­HANDLINGAR

som dödade eller skadade 693 personer över 30 år utfördes av individer som tog eller höll på att sluta ta psykofarmaka

409

DROG­VARNINGAR

på psykofarmaka inkluderar risk för självskada, självmord, våld, aggressivitet, mordtankarSTOPPA PSYKIATRISKA ÖVERGREPP

Som en ideell övervakare av mentalvården stöds KMR av medlemskap och donationer som gör det möjligt att utföra uppdraget att få slut på psykiatriska brott mot de mänskliga rättigheterna och rensa upp inom mentalvården. Du kan bli del av världens största rörelse som får till stånd förändring inom mentalvården genom att gå med i gruppen som har bidragit till att mer än 180 lagar godkänts som skyddar medborgare från övergrepp i psykiska hälsans namn.

NEDLADDNINGAR