NU NÄR DU HAR INFORMERATS SKA DU ENGAGERA DIG.

Just nu är de mest sårbara bland oss, våra barn, de som står i skottgluggen. Sexton delstater i USA tillåter faktiskt att barn utsätts för ECT. Ännu mer oroväckande är detta – fem delstater tillåter psykiatriker att utsätta barn under sex år för chockterapi.

Sådana barbariska handlingar föranledde Världshälsoorganisationen att utfärda en allvarlig varning om att: ”Det finns inga indikationer för användningen av ECT på minderåriga, och därav bör detta förbjudas genom lagstiftning.”

Men det stoppade inte amerikanska psykiatrikerförbundet. I ett brev till FDA har både ordföranden och vd:n för APA formellt uppmanat chefen för FDA att göra ECT mer allmänt tillgänglig för barn och tonåringar i alla åldrar.

Det är dags. Dags att ta ställning. Dags att göra din röst hörd. Låt oss kalla ECT för vad det egentligen är: en brutal, hjärnförstörande brottslig handling.

Om vi engagerar oss nog och höjer våra röster tillräckligt högt, kommer vi att göra mot ECT vad det har gjort mot alltför många människor.

Vi kommer att få dess liv att upphöra tvärt.

Nedladdningar
Psykiatrin – sätter världen på droger
GRATIS NEDLADDNING