Marknadsföring om vansinne – kostnadsfritt informationspaket

Undervisningspaketet Marknadsföring av vansinne är kostnadsfritt för lärare. Det ger dig inte bara de verktyg du behöver för att avslöja problemet med psykofarmaka, utan visar dig även vad som kan göras åt det.

Ditt KOSTNADSFRIA paket innehåller:

  • Marknadsföring av vansinne: Är vi alla galna? Dvd: Detta är berättelsen om det mycket lönsamma partnerskapet mellan psykiatrin och läkemedelsföretag som har skapat ett profitcenter byggt på psykofarmaka som inbringat 80 miljarder dollar.
  • Marknadsföring av vansinne: Är vi alla galna? Utbildarhandledning: Denna guide är en bilaga till dokumentär-dvd:n, Marknadsföring av vansinne, och ger seminarier för att i klassrummet locka fram elevernas delaktighet.
  • Häften om psykofarmaka: Tjugofyra uppsättningar med sex häften vardera tillhandahålls, vilka ger en beskrivning av verkningarna från psykofarmaka.

Fyll i formuläret till höger för att beställa ditt kostnadsfria utbildningspaket Marknadsföring av vansinne. Dina uppgifter kommer att hållas anonyma och inte lämnas ut till tredje part.

BESTÄLL ETT GRATIS
UNDERVISNINGSSPAKET

(Erbjudandet är begränsat till ett gratispaket per pedagog eller seminarieledare.)

-