En förlegad mentalvårdslag i Indien får sig en omarbetning som länge varit behövlig, vilket garanterar att ECT inte utförs på minderåriga och sätter punkt för andra missförhållanden inom psykiatrin.

läs vidare >>
För att skydda framtida generationer från att gå i samma fälla höll KMR-avdelningar evenemang på Förintelsens minnesdag för att avslöja den verkliga källan till många av Förintelsen ohyggligheter.

läs vidare >>
Masskjutningar hamnar på löpsedlarna, men de psykiatriska droger som ligger bakom många av dem lyser med sin frånvaro i artiklarna.

läs vidare >>
En BBC-dokumentär ställer frågan: Ligger psykofarmaka bakom våldet?

läs vidare >>
Med en mer än två år lång undersökning och med en kampanj som orsakade ramaskrin bland allmänheten, tvingade KMR Tokyo det nationella hälsoministeriet att göra sitt jobb och begränsa psykiatriska övergrepp.

läs vidare >>
Raz Misgav, pappan som blev vårdnadsadvokat, går samman med KMR Israel för att ge föräldrar en chans mot psykiatriska ”expertvittnen” och påtvingad neddrogning av sina barn med psykofarmaka.

läs vidare >>
Efter tragedin med flygbolaget Germanwings agerade KMR Tyskland för att förändra luftfartspolicy och hålla psykiatriker ansvariga.

läs vidare >>
Två folkvalda representanter i Pennsylvania presenterar ett lagförslag för att skydda barn från ECT.

läs vidare >>
En kung och hans folk går samman med KMR och gör sin röst hörd när de demonstrerar under psykiatriska världsförbundets internationella kongress för att skydda sina framtida generationer.

läs vidare >>
I ett land med en av de högsta frekvenserna av förskrivning av stimulantia till barn, inviger KMR en utställning som avslöjar sanningen, vilket inspirerade en kung att kräva en ljusare framtid för sitt folk.

läs vidare >>
Tillverkaren av en ECT-apparat utsätts för granskning efter att de ignorerat patienters klagomål och tonat ner farorna med ”behandlingen”.

läs vidare >>
Psykiatriker som tar läkemedelsföretagens mutor eller som hyllar falska botemedel kommer nu inte att komma undan så lätt.

läs vidare >>
När Sydney, som var sju år gammal, ordinerades psykiatriska preparat blev hon ett ”tomt kärl”. Och hon kanske hade förblivit förlorad, om det inte vore för systerns kärlek och oförtröttliga kamp att få henne tillbaka.

läs vidare >>
När allt såg dystert ut för ”aloha-delstaten” fick KMR Hawaii sanningen om psykofarmaka att välla in över den lagstiftande församlingen och satte stopp för lagförslaget i elfte timmen.

läs vidare >>
En fältpräst får hundratals att komma till insikt om den ”falska profeten” psykiatri och informerar andra fältpräster så att de gör samma sak.

läs vidare >>
KMR samarbetar för att skydda pojkar på Austins delstatssjukhus från dr Charles Fischer.

läs vidare >>
Psykofarmaceutisk medicinering är en viktig faktor för det höga självmordsantalet bland militära veteraner, berättade experter för USA:s senatorer i november 2014.

läs vidare >>
Med självmordsfrekvensen bland veteraner nästan tre gånger så stor som den hos den allmänna befolkningen, söker de som bryr sig om våra militärer enträget efter ett svar som kan hjälpa till att lösa krisen. Svaret är KMR:s dokumentärexposé.

läs vidare >>
NEDLADDNINGAR