Agera
Engagera dig i kampen för mänskliga rättigheter

Kommittén för Mänskliga Rättigheter avslöjar inte bara kränkningar av mänskliga rättigheter i området för mental hälsa, utan arbetar också aktivt tillsammans med individer och grupper världen över för att åstadkomma välbehövliga reformer.

Det finns många sätt du kan hjälpa till på.  

Donera:
Det är genom dina donationer som KMR kan fortsätta med sitt viktiga arbete och kampanjer för mänskliga rättigheter. Du kan göra en engångsdonation, en månads förbindelse eller bli medlem i KMR. 
Donera nu >>

Delta online genom att anmäla dig till våra sociala webbsajter

Prenumerera på KMR:s internationella och sociala media-blog

Följ KMR på Twitter!

Stöd KMR på Facebook

Besök KMR på MySpace

Sprid KMR:s videor och publikationer:

Vi har videor och publikationer som du kan distribuera till andra, antingen genom att beställa dem online, eller genom att skicka länkar. Vi har också gratis nedladdningsbara publikationer och rapporter som är tillgängliga för enkel distribution. 
Beställ online >>

Gå till nedladdningssidan >>

 Bli aktiv i ditt område:
Vår globala lokaliseringstjänst ger dig möjlighet att hitta KMR:s lokalavdelning i ditt land och lära dig mer om de reformprogram KMR är involverad i runt om i världen. 
Gå till global locator >>

KMR:s utbildningspaket:Det nya utbildningspaketet Marknadsföring av vansinne, finns nu att få kostnadsfritt för alla lärare. Det omfattar en film i 13 avsnitt, seminarier, broschyrer och mycket mer.
Lär dina elever sanningen om farorna med psykiatriska droger.
Beställ ditt kostnadsfria utbildningspaket >>

Rapportera alla övergrepp inom psykiatrin(neddrogning, elchocker, tvångsintagning etc.)genom att fylla i ett formulär om missförhållanden inom psykiatrin och lämna det till KMR (alla uppgifter behandlas med yttersta sekretess). 
Rapportera nu >>

NEDLADDNINGAR