MARKNADSFÖRING AV VANSINNE: ÄR VI ALLA GALNA?
UNDERVISNINGSPAKET DETALJER

Tillgängliga utan kostnad för utbildare, Marknadsföring av vansinne: Är vi alla galna? Utbildningspaket förser dig med de verktyg du behöver för att lära andra om riskerna med personlighetsförändrande droger, och hur man gör effektiva åtgärder för att rensa upp i området mentalt helande.

Utbildningspaketet inkluderar:

  • MARKNADSFÖRING AV VANSINNE: ÄR VI ALLA GALNA? DVD: Mångfaldigt prisbelönt dokumentär som berättar om det mycket lönande partnerskapet mellan psykiatrin och läkemedelsföretag som har skapat ett profitcenter byggt på psykofarmaka som inbringat 80 miljarder dollar. Denna dokumentär i tre delar, som gräver djupt under läkemedelsföretagens fernissa, avslöjar sanningen bakom de smarta marknadsföringsplanerna och det vetenskapliga bedrägeri som döljer en farlig och ofta dödlig försäljningskampanj.
  • MARKNADSFÖRING AV VANSINNE: ÄR VI ALLA GALNA? Utbildares handledning: Denna handledning är en bilaga till dokumentär-dvd:n Marknadsföring av vansinne – båda är grundade på fyrtio års forskning och arbete med professionella inom psykvården. Med seminarier för att locka till deltagande i klassrummet analyserar detta häfte hur den psykiatrisk-farmaceutiska industrin har nått ända in i våra hem, skolor och företag, och övertygar miljoner att det enda sättet att lösa sina problem är att tillgripa farliga droger. Seminarierna är centrerade kring filmen som är i tre kapitel och informationshäftena om olika typer av psykofarmaka. Utbildarens handledning kommer också med en lista över ordförklaringar för att definiera termer som är relaterade till droger och faktablad som kan delas ut i klassen.
  • Psykofarmakaserie häften: För att tränga igenom marknadsföringssnacket om ”fördelarna” med psykofarmaka har sex häften producerats som är lättlästa referenspublikationer om de vanligaste biverkningarna från psykofarmaka, liksom tillgängliga alternativa behandlingsformer. Då den tar upp antidepressiva och antipsykotiska medel, ångestdämpande/lugnande medel, psykiskt stimulerande medel och humörstabiliserande medel kastar denna serie ljus på de potentiellt allvarliga risker som dessa utgör för konsumenterna. Här är den verkliga informationen, den som sällan kan utläsas från den svårtydda information som finns på medlens förpackning. Tjugofyra kopior av en uppsättning på sex häften följer med. Om din klass eller ditt seminarium har mer än tjugofyra elever kan du beställa upp till ytterligare två buntar utan kostnad.

Om du är en utbildare kan du förhandsbeställa ett gratis utbildningspaket med klicka här >>

NEDLADDNINGAR