Videor

KMR-annonser
Ta reda på sanningen om psykiatri

Grundade på faktumen och statistikerna angående drogning med psykofarmaka – särskilt av barn – avslöjar dessa överraskande videor från KMR den förödelse och död som dagligen orsakas av psykiatrisk pseudovetenskap.

TITTA PÅ ANNONSER >>

Diagnostic & Statistical Manual:
Psykiatrins dödligaste bedrägeri

Det är psykiatrins bästsäljande katalog över psykisk sjukdom – den är på 943 sidor och täcker allt från depression och ångest till stamning, cigarettberoende, rädsla för spindlar, mardrömmar, mattesvårigheter och till och med störningar hos spädbarn – vilka allihop omtolkas och felaktigt betecknas som hjärnsjukdomar.

TITTA PÅ FILM >>
BESTÄLL FILM >>

 

Marknadsföring av vansinne:
Är vi alla galna?

Detta är den avgörande dokumentärfilmen om drogning med psykofarmaka, och det är berättelsen om det mycket inkomstbringande partnerskapet mellan läkemedelsföretag och psykiatri som har skapat en inkomst på 80 miljarder dollar från försäljningen av psykofarmaka till en intet ont anande allmänhet. 

 

TITTA PÅ FILM >>
BESTÄLL FILM >>

Mördande vinst:
Vad du inte vet om psykofarmaka

Föreställ dig en 330 miljarders industri som hävdar att den gagnar individer med förmodade medicinska problem, som inte ännu har producerat ett enda tillfrisknande. Denna fascinerande dokumentär sliter masken av psykiatrisk drogning och exponerar en brutal men väl inrotad pengaskapande maskin.


TITTA PÅ FILM >>

BESTÄLL FILM >>

Psykiatri: Dödens industri

Denna fascinerande presentation, som det tog två år att producera, avslöjar den förstörelse som skapas av psykiatrikerna inom varje del av vårt samhälle. Avslöjande filmklipp, både aktuella och äldre, visar psykiatriker i verksamhet och tankeväckande intervjuer med medicinska experter och gripande berättelser från offer och deras familjer, gör detta till den mest fullständiga och kraftfulla dokumentärfilm om psykiatriska övergrepp som någonsin har producerats.

SE FILM >>
BESTÄLL FILM >>

Psykiatrins recept för våld

Denna kraftfulla och avslöjande video dokumenterar – genom intervjuer med experter, föräldrar och offer – den inverkan som en psykiatrisk-farmaceutisk industri som omsätter hundratals miljarder kronor har. Inspelningar av autentiska, dramatiska 112-samtal från desperata familjemedlemmar – och till och med från en mördare – förmedlar den ruggiga verkligheten bakom dagens rubriker. Här är den chockerande sanningen bakom den våg av våld som ödelägger våra hem, skolor och samhällen.


SE FILM >>

BESTÄLL FILM >>

NEDLADDNINGAR