KMR:s undervisningsverktyg välkomnar utbildare

Med mer än 100 miljoner människor som använder receptbelagda psykofarmaka (sinnesförändrande) droger, av vilka 20 miljoner är barn, så skulle det idag vara svårt att finna en enda person som inte känner någon som har tagit någon form av psykofarmaka.

Hur blev psykofarmaka, utan någon fysisk sjukdom att sikta in sig på, ingen känd botande effekt och med en omfattande lista av biverkningar, den perfekta behandlingen för varje typ av stress eller problem i livet?

Och hur kunde psykiatrikerna som förespråkar dessa medel komma att dominera den psykiska vården?

Svaren på dessa frågor och många andra är nyckeln till att förstå de många sociala missförhållanden som plågar världen idag. Bakom många av dem ligger ett partnerskap i mångmiljardklassen mellan psykiatrin och läkemedelsindustrin, som säljer ”sjukdom” för att kunna håva in pengar från dessa droger – vilket medför fara för människors hälsa och till och med deras liv. Undervisningspaketet Marknadsföring av vansinne ger dessa svar – liksom de sedan lång tid förtryckta lösningarna på psykiska störningar som psykiatriker inte vill att du ska känna till. Detta material innehåller information som är av största betydelse för att skydda individens rättigheter och få slut på psykiatrins kränkningar.

KMR erbjuder detta paket gratis till lärare för att hjälpa dem att utbilda andra om riskerna med dessa personlighetsförändrande droger, och för att förse dem med den information som vanligen inte berättas för patienter eller läkare. Rusta dig med fakta om psykiatrin.

För att beställa Utbildningspaket MARKNADSFÖRING AV VANSINNE: Är vi alla galna?, klicka här

NEDLADDNINGAR