Bakom terrorism: Psykiatrin manipulerar intellekt

Terroristattackerna på World Trade Center i New York och Pentagon i Washington DC den 11 september 2001, kommer aldrig att glömmas: flygplanen som exploderade i flammor när de träffade byggnaderna; människor som hoppade ut från ödeläggelsen mot en säker död; brandmän som gav sig in i de brinnande tornen bara för att själva bli offer; stora delar av nedre Manhattan som förvandlades till rykande spillror. En lamslagen värld såg filmsekvensen om och om igen och försökte begripa det kriminella sinne som kunde tänka ut en sådan plan – för att inte tala om att utföra den.

Ofattbart våldsamma handlingar som denna chockerar oss alla. Vilken slags människa kan vara så kallhamrad och destruktiv – och samtidigt vara villig att offra sitt eget liv? Vad är det för slags människor som planerar och utför massmord så metodiskt och kall? Ändå hävdar vissa ”experter” att dagens köpmän i terror inte är mindre irrationella än du eller jag, och att vi alla har ”demoner” inom oss.

Se upp för dessa experter – därför att deras påståenden är ren och skär lögn. Terrorism skapas, den är inte naturlig för människan. Självmordsbombare skapas, de föds inte till det. Ytterst är terrorism resultatet av galningar som vill förstöra, och dessa galningar är ofta resultatet av psykiatriska eller psykologiska metoder avsedda att kontrollera sinne och beteende. Självmordsbombare är inte rationella – de är svaga och lättpåverkade individer som är psykologiskt indoktrinerade att kallblodigt mörda oskyldiga människor, utan att bekymra sig om värdet av deras egna liv. De är skapade mördare.

En del av den processen involverar användning av personlighetsförändrande psykiatriska droger. Betänk ursprunget till det engelska ordet ”assassin” (mördare). År 1090 grundade Hasan ibn al-Sabbah en terroristgrupp som kallades för Ismailorden i en bergsfästning söder om Kaspiska havet. För att utbilda anhängare till mördare, drogades de först till medvetslöshet, och togs sedan till en vacker trädgård full av lyx och kvinnor. De väcktes upp för att njuta av ”härligheterna” och sedan blev de återigen drogade och tillbakaskickade till ”stormästaren” som övervakade deras utbildning. Han försäkrade dem om att de aldrig hade lämnat hans sida men att de blott och bart hade upplevt en försmak av det paradis som väntade dem om de framgångsrikt genomförde ett morduppdrag. På grund av de stora doserna hasch för att åstadkomma berusning blev mördarna kända som ”hashishiyn” (från arabiska ”användare av hasch”), och senare ”assassins”.

De japanska ”kamikaze”-piloterna som skickades ut på självmordsattacker mot de allierades fartyg under andra världskriget använde amfetaminer så att deras naturliga impuls att överleva åsidosattes. Amfetaminets biverkningar omfattar bland annat psykoser, eufori och stridslystnad.

Beverly Eakman, författare och utbildare säger: ”Ofattbara terrorhandlingar, tortyr och massmord är inte så mycket resultatet av individer som har blivit tokiga som de är av individer som har förlorat sitt samvete. De fruktansvärda självmordsattackerna på World Trade Center och Pentagon spåras till Osama bin Laden och ... bin Ladens chefsrådgivare är en före detta psykiatriker. ... Det skulle inte vara första gången som psykiatriker fungerade som manipulatorer bakom karismatiska men i själva verket svaga och karaktärslösa människor – genom att systematiskt ge näring åt deras hat och utplåna deras jag – tills slutligen den mest barbariska gärning verkar rimlig och vettig av någon förryckt orsak.”

Från Hitlers ”Slutliga lösning” i Tyskland och de ofattbara terroristledda ”etniska rensningarna” i Bosnien och Kosovo under 1990-talet, till dagens självmordsbombare, har världen lidit enormt i händerna på programmerade mördare och nidingars folkmord.

Denna rapport avslöjar dolda nyckelspelare i den oroväckande och explosiva ökningen av terrorism idag – psykiatriker och psykologer. Att offentligt avslöja denna destruktiva källa bakom terrorism ger inblick i och lösningar till ett annars ofattbart och förödande fenomen.

Högaktningsfullt,


Jan Eastgate,
Ordförande för internationella
Kommittén för mänskliga rättigheter

NEDLADDNINGAR